Шахраї дурять людей, представляючись працівниками різних служб

photo_147375088213

Гроші зникли з квартири літньої тернополянки після візиту нібито працівниці газової служби. Правоохоронці звертаються до краян і просять бути пильними та не впускати до помешкання незнайомців.

Поліцейські встановили, того дня шахрайка, на вигляд 20 років, ходила по квартирах однієї з багатоповерхівок і представлялася працівницею газової служби, пише Досьє 102.

Намагалася потрапити саме до помешкань пенсіонерів. Потерпіла повірила незнайомці і впустила її до себе додому. Допоки бабуся пішла дивитися на показник газового лічильника, лиходійка прослизнула до кімнати і викрала звідти тисячу гривень, які належали квартирантці.

Правоохоронці розшукують зловмисницю та закликають краян не довіряти незнайомцям, а тим паче не впускати їх до своїх квартир. У людей, які представляються працівниками різних соціальних, комунальних служб, вимагайте показати посвідчення. Зателефонуйте до тієї організації, яку ці особи представляють, щоб пересвідчитись, що вони дійсно там працюють.

Обов’язково розкажіть своїм батькам, бабусям, дідусям, особливо тим, які проживають самотньо, про подібні шахрайські схеми. У разі сумнівної ситуації зателефонуйте до правоохоронців. Вони негайно виїдуть і на місці перевірять документи у незнайомців і з якою метою вони ходять по дворах чи під'їздах.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео