Тернополянка побувала у будинку з відомого американського серіалу (фото)

0626735eb6b114bb8efcd053b03221c7d0fbb8b8

Світлана Савіцька, жителька Тернополя, днями відвідала будинок з серіалу «Всі жінки відьми». Про це дівчина мріяла чи не все своє життя.

Як розповіла «Добі» Світлана, першої суботи кожного місяця у легендарному будинку проводять екскурсії.

— Мріяла побувати у будинку з серіалу «Всі жінки відьми» з самого дитинства. Він знаходить в Лос-Анджелесі, хоча в серіалі розповідається, що у Сан-Франциско. Перший поверх зберігся таким, як у серіалі й першої суботи кожного місяця там проводять екскурсії. На другому поверсі живуть люди, просто орендують. Власник будинку живе навпроти, і якщо б ви приїхали як ми, у будній день, то можна його попросити аби він відчинив і показав будинок, — розповідає Світлана Савіцька.

Також, як повідомила дівчина, ззовні будинок повністю такий, як у фільмі, а всередині трішки інший, проте сходи на другий поверх і загальна атмосфера - такі ж.

Додамо, що і справді в реальності будинок розташований у старій частині Лос-Анджелесу, не далеко від парку Echo. Адреса маєтку: 1329, Carroll Avenue. Район 90026 відомий тим, що у ньому багато домів вікторіанської епохи. Такі маєтки зводили під час правління королеви Вікторії з 1837 по 1901 рік. Більшість зі споруд на цій вулиці входять до культурного спадку Лос-Анджелесу та нині реставруються.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«181671,181669»]

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео