Скоро для тернополян будуть доступні недорогі рейси до Європи

Screenshot_2018-10-17-10-05-46-849_com.android.chrome_1024x696

Незабаром тернополяни зможуть легше подорожувати у різні країни Європи. Проте для цього їм потрібно буде поїхати в аеропорт сусідньої області. 

За декілька наступних місяців Львівський аеропорт імені Данила Галицького відкриє нові рейси. Проте тернополяни уже можуть знати, куди ж будуть нові маршрути та скільки коштуватиме переліт у ту чи іншу країну, пише «Amazing Ukraine».

Перший рейс відкриють 29 жовтня до міста Вільнюс (Литва), найменша вартість квитка - 299 грн, полетіти можна буде у понеділок та п'ятницю. Наступного дня, 30 жовтня, з'явиться літак до Братислави (Словаччина) та Кракова (Польща): тричі на тиждень (вівторок, четвер, субота), найдешевший квиток до Братислави - 299 грн, до Кракова - 26 євро.

31 жовтня дадуть ще три рейси: Варшава (Модлін) у понеділок, середу та неділю; Дюссельдорф (Німеччина) - середа, п'ятниця, неділя; Меммінген (Німеччина) у середу та неділю.

У листопаді перший рейс відкриють 2 числа до Лондона (Стантсед): по понеділках, п'ятницях та неділях. У середині місця, 14 листопада, до Франкфурт-Хан (понеділок, п'ятниця) квитки коштуватимуть від 759 грн. А наступний рейс буде вже у 2019 році 3 березня у Копенгаген (Данія) у середу та неділю. Найдешевші квитки можуть коштувати 759 грн.

Рейси будуть здійсненні лоукостами Wizz Air та Ryanair.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео