Опалювальний сезон у Тернополі може початися зі скандалу

6

Як уже повідомляв «Терен», опалювальний сезон у Тернополі розпочнеться з 22 жовтня. Попри те, що місто в загальному готове до подачі тепла у домівки тернополян, опалювальний сезон може розпочатися зі скандалу.

Причиною для цього є преміальні кошти, які нерівномірно розподілені між офісними працівниками та фахівцями, які безпосередньо працюють у котельнях КП «Тернопільміськтеплокомуненерго». Фахівці підприємства зобов’язанні цілодобово та безперебійно подавати тепло та наглядати за технікою і безпекою при її експлуатації. Саме вони найбільше будуть стикатися з торфом (якщо ці котли запрацюють у  цьому сезоні) та його викидами і відходами. Проте, фінансової компенсації фахівці практично не отримують. На фоні офісних працівників їх преміальні виглядають мізерно. Якщо одні у офісі отримують 50% премії, то звичайні робітники біля котлів - лише 5-10%.

Невдоволення між працівниками наростає через, на їхню думку, несправедливий розподіл премій, відповідно до зробленої роботи та відповідальності за неї.

Фото з відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео