Студенти Тернопільського вузу – найкращі програмісти (фотофакт)

3

Студенти Тернопільського технічного університету імені Івана Пулюя повернулись додому переможцями фіналу Всеукраїнської олімпіади з програмування АСМ 2018.

Проходила ця олімпіада в Одесі з 10-12 жовтня. Участь прийняли дві тернопільських команди, які зайняли два призових місця.

Команда «TNTU YeahBoi» у складі: Ігор Бармак, Володимир Заяць та Микола Заярний отримали диплом першого ступеня.

5
5

Команда «TNTU_TNT» у складі: Богдан Борівець, Богдан Зашка та Оксана Приведа отримали диплом другого ступеня, про це пишуть у новинах ТНТУ.

«Олімпіадне програмування, яким ми займаємося ще з першого курсу університету дає змогу перевірити свої знання та навички, як в складних алгоритмах, програмуванні, так і в логічному мисленні. Це також гарна нагода не тільки позмагатись з найкращими ІТ-спеціалістами зі всієї України, але також відвідати інші міста, пожити в іншому студентському середовищі. Протягом трьох років ми відвідали Вінницю, Ужгород, Київ та Одесу, де проводилися різного роду конкурси, школи та олімпіади, були неодноразовими призерами олімпіад різних етапів та рівнів складності. Це нелегке змагання об’єднує нас, дає натхнення та нові ідеї для розвитку, прийняття швидких рішень, це командний дух перемоги, що особливо цінується в ІТ-індустрії», - розповідає студент Богдан Борівець.

4
4

1
1

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео