У ДТП за три дні травмувалося 13 осіб

2 (1)

У шести дорожньо-транспортних пригодах, які трапилися з 19 по 21 жовтня на дорогах Тернопільщини, травми отримало 13 осіб.

У п'ятницю, дев'ятнадцятого жовтня, в селі Гаї-Гречинські не розминулися автомобіль «ВАЗ 2108» та трактор, пише Досьє 102.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що транспортні засоби зіткнулися на дорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече. Водій Лади не вибрав безпечної швидкості та не дотримався дистанції і як результат - зіткнувся із попутнім транспортом - екскаватором-навантажувачем.

До лікарні з підозрою на перелом ребер та правого стегна потрапив водій легківки, але від госпіталізації чоловік відмовився.

На Кременеччині, поблизу села Лідихів, не впорався з керуванням та впав із мопеду марки Suzuki Lets чоловік, 1981 року народження. Потерпілого у стані алкогольного сп'яніння із закритою черепно-мозковою травмою, струсом та зі скальпованою раною голови бригада швидкою доправила у хірургічне відділення.

Під колесами автомобіля на Борщівщині того ж дня опинилося двоє молодих людей. Водій автомобіля «ВАЗ-2107» збив хлопця та дівчину і з місця пригоди втік. Потерпілі - жителі села Шупарка. Вони йшли тротуаром, коли потрапили під колеса авто.

Травмованих бригада швидкої доправила до лікарні. У дев'ятнадцятирічної дівчини травма коліна, гематома чола, ушкодження перенісся та носу. У хлопця, якому 23 роки, ссадна обох колін та больовий синдром.

Автомобіль та його водія працівники групи реагування патрульної поліції знайшли у тому ж селі за півтори години. Керував транспортом односельчанин потерпілих. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Рівень алкоголю в крові перевищував два проміле.

У неділю в селі Переволока Бучацького району не розминулися дві іномарки. На місце ДТП виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля Volkswagen Golf 4 не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з Opel Vivaro. До лікарні за меддопомогою звернулася пасажир з Opel(я).

1 (1)
1 (1)

Із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм грудної клітки та переломом двох ребер в Заліщицьку лікарню потрапив чоловік, 1974 року народження. Травми він отримав в результаті аварії.

21 жовтня близько 9:00 на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече водій автомобіля Audi А6 виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у ВАЗ 21063, яким керував потерпілий.

Сімох травмованих зареєстрували правоохоронці і на Чортківщині. Неподалік райцентру кермувальник Renault Megane, здійснюючи маневр обгону, виїхав на зустрічну і зіткнувся з Audi.

На момент зіткнення у кожній автівці були пасажири. До лікарні потрапив кермувальник Renault. У чоловіка ЗЧМТ та забій головного мозку. Госпіталізували до реанімації двох його пасажирів, один з яких потрапив в реанімаційне відділення.

Дана автопригода поклала на лікарняне ліжко і цілу родину з іншої автівки. У водіїв взяли кров для встановлення ступеня алкогольного та наркотичного сп'яніння.

Всі автопригоди внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ККУ. Триває слідство.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео