У Тернополі рятувальники виламали двері та затримали неврівноваженого чоловіка (фоторепортаж, відео)

Сьогодні, 22 жовтня, близько 11 години дня на вулиці Протасевича,  4 чоловік закрився в своєму помешканні, включив газ та хотів підірвати квартиру.

На місці події працювали рятувальна служба та працівники Національної поліції.

4
4

Чоловік кидався з ножем на сім’ю з маленькою дитиною, погрожував їм та пошкодив автівку.

Пізніше закрився у власному помешканні та включив газ, погрожуючи підірвати квартиру. Стоячи на балконі, він викидав усі речі надвір та погрожував вистрибнути з вікна, якщо рятувальна служба не припинить розламувати двері. Дозвіл на виламування дверей дала дочка, яка зараз перебуває в Італії. До неї по усний дозвіл зателефонувала сусідка.

8
8

1
1

3
3

– Цей чоловік є психічнохворий, проте це перший раз таке загострення, переважно все закінчувалось тим, що його забирали у лікарню. Але сама система у нас така, що його тільки підлікують і зразу випишуть. Всі жителі цього будинку хотіли б якимось чином ізолювати цю людину, тому що це є небезпечна ситуація, – вважають сусіди, які проживають із чоловіком в одному будинку.

 Також тернополяни розповіли, що він неодноразово бігав за людьми, ловив дітей за руки, погрожував сусідам розправою і говорив про те, що йому за це нічого не буде.

5
5

6
6

Рятувальникам вдалося виламати двері та затримали чоловіка. Одразу після цього карета швидкої медичної допомоги забрала хворого у лікарню.

7
7

Фото, відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео