Юнак поплатився волею за вкрадені на Тернопільщині прикраси

zoloto

Лановецьким районним судом винесено обвинувальний вирок щодо жителя Закарпатської області, який викрав з помешкання жительки Лановеччини  золоті вироби та грошові кошти на суму понад 180 тисяч гривень. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні та державне обвинувачення здійснювалось Кременецькою місцевою прокуратурою.

У ході досудового розслідування та судового розгляду встановлено, що юнак  раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок з помешкань громадян на території Закарпатської, Полтавської,  Львівської, Рівненської областей.

Цього разу потерпілою від дій злочинця виявилась жителька Лановеччини, яка, займаючись підприємницькою діяльністю, тримала вдома значну суму грошей. Злодій, скориставшись відсутністю власників житла, заліз через вікно в будинок та викрав гроші і золоті вироби на суму понад 180 тисяч гривень.

Суд погодився з позицією державного обвинувача і вказані дії кваліфікував  за ч. 4 ст. 185 КК України - викрадення чужого майна, вчинене повторно, в великих розмірах, поєднане з проникненням в житло, засудивши злочинця до покарання у виді позбавлення волі на строк 6 років, повідомляє  прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео