Орест Сарматський

Студенти Тернопільщини мають шанс отримати планшет та сертифікати на право керувати дронами

442417d-43950455-343206809783117-2856859898514243584-n (Copy)

Онлайн-видання AgroPortal.ua за підтримки ДУ «НМЦ інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта», асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», компаній AgriLab та DroneUA оголошує про проведення ІV Всеукраїнського конкурсу «Краща аграрна практика 2018».

Організатори проекту поставили перед собою мету: з перших вуст дізнатися, як студенти проходять виробничу практику, чи потрібні їм для цього знання, отримані в навчальних закладах, а також з яким багажем вони хочуть повернутися до студентської лави.

До конкурсу допускаються студенти аграрних навчальних закладів усіх рівнів акредитації. Формат подачі: відеоролик — матеріал, відзнятий на будь-який пристрій для зйомок, або логічний фоторяд, змонтований у будь-якій програмі, час — до 3-х хвилин, мова — українська/російська/англійська/німецька/інша.

У відеоролику студенти мають описати/показати свою виробничу практику з використанням елементів точного землеробства чи інших агроінновацій.

Змонтований відеоролик необхідно назвати, завантажити на  YоuTube і надіслати посилання на нього на пошту agroportal.ua@gmail.com до 16 листопада 2018 р. (включно).

Редакція вибере 10 кращих робіт, які будуть 3 грудня 2018 р. опубліковані в розділі «Конкурс» на сайті AgroPortal.ua.

За 1-е місце переможець отримає у подарунок планшет Apple від головного партнера — компанії AgriLab.

«Вибір партнера» - двом щасливчикам асоціація «Український клуб агарного бізнесу» надасть по подарунковому сертифікату на 5 тис. грн для розвитку.

«Вибір партнера» - трьом учасникам компанія DroneUA надасть сертифікати на навчання за спеціальністю «оператор БПЛА» з можливістю подальшого працевлаштування.

«Вибір партнера» - «КВС-УКРАЇНА» надасть можливість одному з учасників конкурсу пройти практику в компанії, а студенти, які посядуть 1-5-е місця, отримають фірмові подарунки.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео