Що чекає тернополян на вихідних?

0

Хелловінські вечірки, вистави, концерти та культурні заходи ще ніхто не відміняв. Саме тому варто причепуритися, витягти із шафи стару весільну сукню і перевтілитися у мертву наречену, як у одному із мультфільмів Тіма Бертона, або ж взяти костюм Дракули на прокат. Хоча, сучасна молодь ламає стереотипи і вміє чудово виділятися з натовпу. Тому – вперед, робіть вихідні яскравими і проводьте їх незабутньо.

До Вашої уваги події вихідного дня:

27 жовтня

  • Тернополяни можуть розпочати суботу із відвідин чемпіонату Тернопільської області з пулу, який розпочнеться вже завтра о 10 годині ранку. Відбудеться він у БК «Абриколь» і триватиме два дні (27 - 28 жовтня).
  • Після чого піти на «Лекторій 15х4», проводить ГО «Центр Науки Тернополя». Початок о 18.00.

Що таке «Лекторії 15х4»? Це серія некомерційних заходів в різних містах світу для фанатів науки. Чотири лекції по 15 хвилин кожна. Вони охоплюють найрізноманітнішу тематику - від фізики до психології, від програмування до танців. 15х4 - серія некомерційних заходів в різних містах світу для фанатів науки та лекторів. Організатори хочуть, щоб люди виступали та ділилися знаннями.

На вас чекають чотири 15 хвилинні лекції на найрізноманітніші теми:

15 хвилин про оптичні ілюзії;

15 хвилин про біомедичну;

15 хвилин про хімію мозку;

15 хвилин про медіа: минуле та майбтнє.

  • 27-28 жовтня Тернопіль буде зустрічати авторів та ведучих психологічних трансформаційних ігор зі всієї України та закордону. Адреса: вул. С.Петлюри, 2.
  • На вечірку «Мисливці за привидами» до Хелловіну запрошують школярів до Сімейного клубу «Промінчики». Там завтра, 27 жовтня, розважатимуться наймолодші.

- Наближається найзагадковіше свято осені - найвеселіше і найсмачніше! Свято, яке обожнюють усі діти. Ви вже здогадалися, яке саме?  Так, це Хелловін! І до цього свята ми приготували надзвичайно цікаву ігрову прграму-квест для дітей від 6 до 12 років - «Мисливці за привидами», - пишуть організатори. - Мисливцям за привидами терміново потрібна допомога в полюванні на привидів, які заполонили місто під час Хелловіну! Привиди ці досить цікаві і зовсім не страшні, а кумедні й веселі. Тому усім мисливцям буде жахливо весело, цікаво і до того ж смачно! Чекаємо відважних і веселих дітей 27 жовтня (субота) о 15.30 та 18.00 за адресою вул, Чорновола, 4.

  • Не лише дітлахи святкуватимуть хоррор свято Хелловін (Геловін або Відьо́мську ніч). У суботу тернополян запрошують на страшно красиву SalsaParty до свята «Halloween» у  Forum Hall. Початок о 21.00.
  • І на завершення ліричний відступ - Христина Соловій у Тернополі. Коли: уже завтра о 19:00. Де: в Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка.

28 жовтня

  • Продовження чемпіонату Тернопільської області з пулу відбудеться в БК «Абриколь». Початок о 10,00 год.
  • Казку «Небилиці про Курочку Рябу» можна буде переглянути в цю неділю о 12:00. У Puppet Theatre (Ляльковий театр) на вулиці Січових Стрільців, 15.
  • Музична комедія «Наталка Полтавка» знову доступна для глядачів. Неділя, 28 жовтня, о 19:00 у Тернопільськиому академічному обласному драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка (бульвар Тараса Шевченка, 22).
  • Другий день ІІ Всеукраїнськго фестивалю психологічних ігор проведуть за адресою вул. С.Петлюри, 2.
 

Також не варто забувати про відвідини контактного міні-зоопарку, який запрошує дітей щодня з 12.00 до 20.00.Кожен гість РЦ Forum Hall матиме можливість познайомитись з дивовижними істотами, які живуть у контактному міні-зоопарку. Запрошуються діти від 3 до 13 років. Такий зоопарк буде відкритий до 30 листопада за адресою проспект Злуки, 45.

Щонеділі нічний клуб Allure запрошує на «Ретротеку» з  DMC Falya. Відривайся під кращі хіти від  90-х до сьогодні. Приходь та зарядись позитивом на весь робочий тиждень. Клич друзів та разом насолодіться приємними спогадами.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео