Тернополянам презентуватимуть «Локальну історію»

44840884_991302887715803_4001045345151746048_n

У середу 31 жовтня у Тернополі відбудеться презентація журналу «Локальна історія». Всіх небайдужих до української минувшини організатори чекатимуть у «Бункермузі». Початок - о 18:00.

Перший номер журналу містить ексклюзивні світлини та тексти, авторські колонки Галини Пагутяк, Юрія Винничука, Ірини Ігнатенко, а також репортажі з маловідомих історичних місць.

Мета — популяризувати українську історію, розповідаючи про найвідважніші битви, перипетії та колізії. Героїв, про яких забули, або й більшість не знали. Українців, які здобули світову славу на іншому континенті, та не зреклися своїх коренів.

— Будемо знайомитися і розмовляти про те, як можна зробити друковане видання в Україні, яке читали б тисячі, а також поділимося історією заснування ініціативи Локальна історія, пишуть організатори на сторінці події у «Фейсбуці». — Запрошуємо всіх, хто досліджує або ж просто любить історію! До слова, на презентації усіх охочі зможуть придбати видання. 

Учасники: Віталій Ляска — головний редактор журналу, Іван Спринь — співзасновник видання, Інна Березніцька — випускова редакторка, Юрій Пуківський — науковий редактор. Модератор — Аліна Брода, піар-менеджер проекту «Локальна історія».

Вхід вільний.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео