Тернополяни прийшли під міськраду з новими вимогами (фоторепортаж)

Через подорожчання проїзду у громадському транспорті міста до 9 та 8 гривень тернополяни ще вчора організувати акцію на Театральному майдані, а потім перекрили дорогу на Руській.

Сьогодні, 5 листопада, міський голова вийшов до людей, які прийшли підтримати акцію проти більшої оплати за проїзд під стіни міської ради.

2 (1)
2 (1)

Відразу після того, як мер Тернополя вийшов до людей, ті обступили його зі всіх боків та з криками вимагали знизити оплату за проїзд. Після довгих перемовин, які супроводжувалися криками та обуреннями з боку тернополян та жителів найближчих сіл, які незадоволені тим, що у Тернополі діє система «Карта тернополянина», очільник міста пообіцяв скасувати рішення, яке нещодавно затвердили, і тим самим підняли вартість проїзду до 9 грн у маршрутках та 8 грн у тролейбусах, якщо людина немає «Карти тернополянина», або проїзного квитка.

3 (1)
3 (1)

Після цього він повернувся на робоче місце, але люди на цьому не припинили свою акцію та почали говорити один з одним та з’ясовувати, які ж вимоги вони ставлять до міськради. За цей час висловилося багато людей, які хотіли донести один до одного певну інформацію про вимоги до влади міста.

Через крики та гамір багато людей, які прийшли підтримати акцію, не чули, що відбувається і про що говорять інші. Згодом у міській раді повідомили, що сьогодні до обіду буде оформлене рішення про повернення оплати за транспорт до тієї суми, яка була раніше. Та все ж це не влаштовує тернополян і вони продовжують свою акцію та проявляють все більше вимог та скасувань інших рішень.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«187650,187651,187652,187653»]

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео