Тернополянку затримали на крадіжці

5ee6e093febc79f36088846168b2db76

Оновити гардероб вирішила 34-річна жителька Тернополя, але розраховуватися за товар не планувала. Любительку дармової наживи зафіксувала камера відеоспостереження.

Як встановили правоохоронці, підозрювана скоїла крадіжку з однієї із крамниць в торгово-розважальному центрі. Зайшовши туди, довго крутилася, понабирала різного одягу і пішла в примірочну. Там зняла етикетки з ціною та заховала дві пари джинсів, шапку та комбінезон у наплічник. З краденим товаром вийшла. Загалом поцупила одягу на суму дві тисячі гривень. Через декілька годин жінка знову повернулася до тієї ж крамниці. Та цього разу шопінг був невдалим – працівники магазину помітили недобросовісного покупця та викликали поліцейських. Крадені речі у неї вилучили, пише Досьє 102.

З’ясувалося, 34-річна тернополянка не вперше потрапляє в поле зору працівників поліції. Зараз у суді слухається справа, де вона проходить підозрюваною у вчиненні майнового злочину.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії зловмисниці слідчі кваліфікують за частиною 2 статті 185 ККУ – крадіжка.

Правоохоронці перевіряють тернополянку на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень. Також вирішується питання щодо обрання їй міри запобіжного заходу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео