Тернополяни долучаються до нового флешмобу

2

Сьогодні маршрутки не виїхали на дороги Тернополя, а тролейбуси були вщерть заповнені пасажирами. Деякі мешканці йшли пішки, а деяких підвозили небайдужі водії, які долучилися до нового флешмобу під назвою «Підвези».

Активісти для зручності створили спільноту у соціальній мережі «Фейсбук». Там водії  автомобілів пишуть про свою заплановану поїздку та зможуть підвезти мешканців, яким по дорозі.

В описі цієї спільноти керівники окреслили ідею:

– Для власників автівок, коли їдете кожного дня на роботу, або маєте свій певний маршрут з точки «А» в точку «Б», або просто плануєте поїздку і у вас є вільне місце в авто, і ви готові допомогти іншим зручно добиратись «по дорозі» з вами, тим самим познайомившись з іншими людьми, веселіше провести час в дорозі і оптимізувати витрати на паливо – ця група допоможе вирішити ці питання – для людей, яким набридло щодня зранку «запихатись» в маршрутку, яким веселіше проїхатись з кимось за компанію в авто, оптимізувати витрати часу на дорогу – ця група допоможе вам вирішити ці питання, – пишуть у спільноті «Підвезу, Тернопіль».

Варто також зазначити, що дописи про цю акцію дуже активно поширюють у соціальній мережі. Тернополяни згуртовуються та готові допомагати своїм ближнім, тим самим демонструючи готовність довести цю справу до логічного завершення.

Без імені
Без імені

3
3

4
4

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео