До трьох років в’язниці «світить» кременчанину за наркотики

3091

До трьох років ув’язнення може отримати 20-річний кременчанин за незаконне зберігання наркотиків. Поліція вийшла на молодого чоловіка завдяки отриманій оперативній інформації, яка згодом підтвердилася. За фактом правопорушення відкрили кримінальне провадження, а вилучену речовину відправили на експертизу.

– Під час санкціонованого обшуку у краянина виявили та вилучили два згортки із невідомою речовиною зеленого кольору. Вилучене поліцейські направили на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

 Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 309 Кримінального кодексу України – «Незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція статті передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео