Хто хоче потрапити у «Казку» в Тернополі? (фото)

Нагадаємо, 5 та 6 листопада у Тернополі відбувався кастинг на зйомки у фільмі «Казка». Про те, хто прийшов на кастинг та ким є ці люди, журналісти «Терену» дізнались детальніше.

Мама відомого тернопільського блогера

У коридорі, однією із перших учасників вже сидить пані Оксана. Вона потирає одна об одну руки, помітно хвилююче бігають її очі. Так хвилюється, що готова розповісти про себе тільки після кастингу. Виходячи вже з дверей, посміхається та готова на розмову. Вона – мама відомого тернопільського блогера.

«Взагалі, на кастинг мене зареєстрував мій маленький син, можливо відомий і вам, тернопільський блогер, Богданчик Багатий. Про те, що я буду в ролі акторки, дізналася лише вчора, мій син вирішив зробити мені от такий сюрприз. Для мене це було дуже несподівано. Я б сама ніколи на таке не наважилась», - розповідає пані Оксана.

Для неї це перший досвід, адже вона працює у зовсім іншій сфері - прибирання. І якби не її син, навряд чи б колись відчула такі емоції. Тому додому вона повертається із новими враженнями та вже побувавши у ролі акторки.

Художник індійських картин

Спершись на підвіконня, очікує своєї черги і художник Ігор Федонюк. Як вияснилось пізніше, для нього місце, де проводять кастинг – особливе. Саме тут він презентував свою виставку індійських картин.

1
1

«Загалом, мене цікавить творчість, я представник вільної професії. Я презентував тут, в українському Домі «Перемога», свої картини ще у 2004 році. Це картини, які я малював протягом п’яти років в Індії. Деякі гості виставки перепитували мене, чи справді я це намалював, проте ця виставка не викликала якогось такого особливого резонансу», - розповідає Ігор.

Ігор розповідає, що дуже радіє, коли у місті реалізують цікаві, творчі ідеї, мистецтво повинно бути у сучасному світі. Він прийшов на кастинг, щоб спробувати щось нове. Проте своє мистецтво у ролі художника він продовжуватиме і надалі. На свої картини та творчу атмосферу він запропонував журналістам подивитись у своєму помешканні на «Валовій».

2
2

3
3

Актор фільму «Шляхетні волоцюги»

Разом зі своєю дружиною прийшов на кастинг Андрій Кучинський. Він отримав другорядну роль, а також був у масовці фільму «Шляхетні волоцюги». Під час того, коли Андрій проходив кастинг, його дружина розповіла невеличку історію.

«Він випадково потрапив на кастинг, який відбувався у Львові, побачивши оголошення. І саме на роль провідника вибрали мого чоловіка. В одному кадрі з фільму камера крупним планом знімає його біля потяга, але ця роль була без слів», - додає його дружина.

Також вона розповіла, що сам процес зйомки кіно та участь у якості актора його дуже зацікавив. Тому і цього разу він прийшов на кастинг, аби отримати роль у цій короткометражці та далі захоплюватися процесом.

Як ми бачимо, на кастинг приходять різні люди, деякі через те, що мистецтво – це все їхнє життя, деякі приходять туди за емоціями чи просто спробувати щось нове. Такі історії можуть розповісти багато чого цікавого про життя кожної особистості, яка по-своєму особлива.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео