Тернопіль має на кого рівнятися

Screenshot - 07_11

Деякі школи у Черкасах та Сумах уже оцінили перевагу електронних щоденників. Такі інновації уже звична річ для батьків та вчителів юних черкащан. Кажуть, проект «електронний щоденник» – додаткова робота, але у містах, де їх ввели, від паперових та уже звичних журналів і щоденників відмовлятимуться.

– Наразі система наповнюється контентом: туди забивають графіки уроків, інформацію про вчителів, телефони батьків тощо, – розповів кореспондентам procherk.info директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради Сергій Воронов. – На цю роботу вже пішов практично місяць. Зараз по школах будемо розвозити спеціальні комп'ютерні планшети...

- Електронні щоденники віднині в Черкасах, - пише депутат Черкаської міської ради Юрій Ботнар. - Тепер деякі школярі не заводитимуть другі щоденники й не виправлятимуть помилки різними хитрими способами, а, ймовірно, пробуватимуть зламати програму. Хто зможе, тому «12» автоматом з інформатики за рік, безперечно.

– Черкаські вчителі прогресивні, й, що цікаво, педагоги старшого віку входять у ці процеси навіть швидше, ніж молоді, – додає Сергій Воронов.

E-schools.info надає установам освіти України можливість зробити впевнений крок вперед, почавши використовувати сучасний сервіс електронних щоденників і журналів.

Відтак, тернополяни також можуть перейняти у черкащан та сумчан такий досвід. Якщо ваша школа ще не користується сервісом e-schools.info, залиште заявку на сторінці «Підключити школу».

Фото з соціальних мереж

Вибір читачів за тиждень

Відео