У Тернополі чоловік обікрав роботодавця (фото)

MVS_0061

У Тернополі чоловік відпросився з роботи, аби обікрасти свого роботодавця.

Кримінальне провадження за фактом крадіжки, поєднаної з проникненнями, слідчі Тернопільського відділу поліції розпочали щодо 24-річного жителя обласного центру. Молодий чоловік обікрав свого роботодавця.

Як встановили поліцейські, зловмисник працював на станції техобслуговування. На вихідні відпросився, мовляв, потрібно поїхати у справах до іншого міста, і саме в цей час хтось проник на СТО та вчинив крадіжку. Зі слів власника, розмір завданих збитків сягнув кількох тисяч гривень.

MVS_0046
MVS_0046

Встановлюючи обставини злочину, поліцейські помітили кілька цікавих деталей, зокрема те, що зловмисник, проникаючи в приміщення, відважив пластикове вікно ломом, який напередодні зник зі станції. По-друге, була пошкоджена камера відеоспостереження. Ще одна важлива деталь, яка навела на думку, що до крадіжки може бути причетний хтось з працівників, – використання специфічного ключа, яким замикали двері тимчасової споруди СТО: злодій ним скористався. Власник повідомив, що зникли два зварювальних апарати, пристрій для вирівнювання автомобільних дисків та інше майно.

Оперативними заходами розшуківці з’ясували: ретельно спланував крадіжку 24-річний працівник станції. Молодик, аби відвести від себе підозру, відпросився у роботодавця. Знаючи, де знаходиться камера відеоспостереження, пошкодив її. Проте уникнути відповідальності не вдалося.

Зловмисника допитано, у скоєному він зізнався. Частину краденого поліцейські вилучили. Триває досудове розслідування.

Джерело: ГУПН

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео