У малюнках та текстах дітки показали, що таке корупція (фоторепортаж)

1

Вчора, 9 листопада, у Тернополі презентували роботи школярів та студентів області, які створювали тексти та малюнки, аби показати, як вони розуміють слово «корупція».

Конкурс робіт на антикорупційну тематику оголосила у вересні громадська організація «Нівроку», роботи могли створюватися на дві номінації: малюнок та малі літературні форми.

Ми пішли до дітей та молоді, щоб зрозуміти як вони сприймають питання корупції. І після спілкування з ними, зрозуміли, що діти дуже добре розуміють значення цього слова. Бо ж вони чітко ідентифікують корупцію як несправедливість, - розповідає керівник проекту ГО «ТО Нівроку» Ольга Мазаєва.

У конкурсі взяли участь діти від 10 до 16 років, з різних навчальних закладів Тернопільщини. Із робіт, які потрапили на конкурс створили «Збірку творчих робіт студентської та учнівської молоді на антикорупційну тематику», де можна побачити усі малюнки та почитати тексти, які написали діти. З них зрозуміло, що вони все ж розуміють поняття корупції та знають як правильно його трактувати, аби попередити інших про негативне значення таких діянь. Нагородження переможців конкурсу відбудеться 14 листопада в приміщенні ОДА.

4
4

8
8

2
2

3
3

7
7

5
5

6
6

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео