Відомий кременчанин працює з зірками шоу-бізнесу та має власне радіо у США (відео)

балбус

Кременчанин, автор, композитор багатьох відомих пісень, продюсер Олександр Балбус сьогодні мешкає у Чікаго, США, але не полишає зв’язку із рідним містом.  «Олександр Балбус довгий час співпрацював із багатьма відомими артистами, серед яких Ірина Білик, Оля Полякова, Наталія Валевська, Катя Бужинська, Гайтана та багато інших.

Цікаво, що Олександр є членом знаменитої академії Grammy. Він, до речі, є одним з лише трьох українців, котрі входили до цієї престижної організації за всю історію існування академії. Нині він мешкає у Чикаго, де володіє URC Radio, що популяризує українську музику за океаном» – пише «Типовий Кременець».

балбус1
балбус1

Нещодавно Олександр Балбус записав спільну україномовну пісню зі співачкою LEYA. Трек, автором слів та музики якого є Оля Монастирська, отримав назву «Бажане Слово».

[embed]https://youtu.be/a22kxJ9S60Q[/embed] Олександр Балбус з творчої кременецької родини. Його тато Іван – також музикант, мама Тетяна – відома художниця, викладач Кременецької КОГПА ім. Тараса Шевченка. Фото зі сторінки Олександра Балбуса у Фейсбук, Відео Олександра Балбуса та YouTube

Вибір читачів за тиждень

Відео