За один вечір під колесами вантажівки опинилися двоє чоловіків

1

Вечір 14 листопада завершився лікарняним ліжком для двох пішоходів на Тернопільщині, яких збили вантажівки. Внаслідок зіткнення чоловіки потрапили на лікарняне ліжко. Один з них перебуває у важкому стані.

Перше повідомлення про наїзд на 67-річного чоловіка надійшло від водія вантажівки DAF, яка і збила чоловіка, що переходив дорогу у недозволеному місці на Зборівщині. Після приїзду медиків, пішохода із переломом ноги направили у лікарню, повідомляє Національна поліція Тернопільської області.

Ще одна аварія за участю пішохода трапилася поблизу села Гаї Гречинські, близько 21 год вечора. На цей раз під колеса вантажівки MAN потрапив 64-річний чоловік. Мешканець села Гаї Гречинські переходив дорогу на нерегульованому пішохідному переході, коли на нього наїхала машина. Чоловік отримав серйозні травми та зараз знаходиться в обласній лікарні. Вантажівку, яка збила чоловіка направили на арештмайданчик.

Поліція попереджає водіїв і пішоходів, аби ті були обачними на дорозі, особливо в темну пору доби та несприятливу погоду. Бо ж їх неуважність може призвести до негативних наслідків.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео