У гуртожитку побили та пограбували чоловіків

1_main

Двоє потерпілих та двоє затриманих - такі наслідки суперечки, яка виникла у Тернополі на вулиці Злуки. В результаті - правоохоронці порушили кримінальне провадження відповідно до статті 186 частина 2 ККУ - грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого.

Подія трапилася 21 листопада близько першої години ночі. За попередньою інформацією, троє товаришів стояли на сходах біля гуртожитку. Двоє з них уже зайшли у приміщення, як почули шум. Повернувшись побачили, що третього знайомого б'є сусід по кімнаті. Вони вступилися за друга, пише Досьє 102.

Проте на цьому конфлікт у гуртожитку не завершився. Поки друзі допомагали першому потерпілому, з кімнати вийшов ще один чоловік. І дебошир почав бити його без будь-яких пояснень. До зловмисника приєднався невідомий чоловік і вони обидвоє завдавали удари. Чоловіків розтягнули. Потерпілого завели до кімнати й почали надавати допомогу.

За хвилин двадцять в помешкання увірвався той самий хуліган, почав погрожувати та бити, а після цього відібрав у одного з потерпілих хлопців телефон, гроші й втік.

Тернополяни викликали поліцію. В ході проведення розшукових заходів працівники кримінальної поліції ТВП та управління патрульної поліції затримали нападників. Одного одразу, а іншого через дві години. Обидвох помістили в ізолятор тимчасового тримання. Очевидці стверджують, що нападники перебували у стані алкогольного сп'яніння.

Чому виник конфлікт і хто винен у даній ситуації встановить слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео