Малолітній втікач втік з дому та ховався від поліції у шафі своєї подруги

3

На Тернопільщині цілу ніч шукали малолітнього втікача та знайшли, коли той біг додому із будинку подруги, де у шафі ховався від поліції.

Повідомлення про те, що малолітній хлопець втік з дому, надійшло до Бучацької поліції близько обіду. Батьки хлопця повідомили, що той пішов з дому ввечері 22 листопада і до цього часу не повернувся. Спочатку вони намагалися розшукати його самі, але після невдалих спроб звернулися до правоохоронців.

Виявилося, що перед тим як втекти хлопчина залишив їм записку після сварки із мамою. У ній він написав, що батьки його не люблять і непомітно вибрався з будинку.

До його розшуку поліція залучила кінолога і працівників служби надзвичайних ситуацій. Пізніше правоохоронці вирішили перевірити подружку хлопчика, але та сказала, що не бачила втікача. Проте, виявилося, що вона збрехала. Батьки дівчинки перебували за кордоном, тому хлопчик прийшов до неї й наляканий заховався у шафі від правоохоронців.

Потім вирішив таємно добратися додому, але його все ж помітили та повернули батькам.

Поліція попереджає батьків, що вік 10-15 років є дуже неспокійним періодом в житті дітей, і втечі можуть бути намаганням привернути до себе увагу, відчути себе дорослим тощо. Саме тому дітям варто приділяти увагу, говорити з ними, запитувати про проблеми, знати з ким товаришує. Але й пам’ятати, що надмірна опіка теж шкідлива, попереджає Національна поліція у Тернопільській області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео