У Тернополі харківська «Лінія Маннергейма» презентувала «Бої без правил»

Учора, 25 листопада, у книгарню «Є» завітав харківський гурт «Лінія Маннергейма», який презентував нові треки із потужною сумішшю життєвих правил та принципів.

«Бої без правил» – це другий міні-альбом який презентували Сергій Жадан, Олег Каданов та Євген Турчинов.

– Наша «Лінія» існує вже близько двох років, за цей час ми реалізували два міні-альбоми. У першому альбомі – 5 пісень, а у другому – 3 пісні. Також ми зняли вже 3 кліпи, – розповідає Євген Турчинов.

2
2

Ніжна колискова з Сашою Кольцовою

Сергій Жадан розповідає, що до них з ідеєю створення цієї пісні звернулись їхні знайомі з фонду «Повернись живим».

– Вони придумали мобільний додаток під назвою «Будильник», який спрямований на допомогу нашим військовим. Якщо ти не вимикаєш будильник, а спиш далі – певна сума перераховується на потреби українського війська. Тому, нашою задачею було створення такої пісні, щоб людина під неї не просиналася, – розповідає Сергій.

«Ісус із Назарета»

Саме ця пісня композиція стала яскравим зразком християнського гіп-гопу, яку присвятили усім загиблим у вуличних перестрілках. Кліп знімали на території Харкова, зокрема і міського кладовища.

– Кліп знімав харківський режисер Михайло Лук’яненко, а режисером монтажу виступив чудовий актор Михайло Озеров, якого ви могли бачити в фільмі «Позивний Бандерас», – розповідає Сергій Жадан.

«Де твоя лінія?»

Це певна історія, яка рано чи пізно дає нам вибір в цьому житті. Про лінії, які ми проводимо, відділяючи світло від темряви.

– Минулого року, випускаючи перший альбом, ми зняли кліп на Донбасі, в мене на Луганщині. В місті Щастя, де лінією переконання там слугувала оця лінія фронту на території, яка контролюється бойовиками, – додає Сергій.

На прес-конференції учасники гурту анонсували, що навесні приїдуть з доповненою та оновленою програмою. Після завершення цього туру музиканти активно працюватимуть над альбомом на відеокліпами.

Фото та відео з концерту та про настрій, який створили виконавці у тернопільському арт-барі «Коза», читайте на «Терені» згодом.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео