Бабуся з Тернопільщини вразила китайців (відео)

дзюми

Чуттєве відео, на якому онук в аеропорту зустрічає бабусю з Тернопільщини, вразило китайських глядачів. Лише за один день ролик переглянули 70 тисяч людей. В коментарях китайці висловлювали найкращі побажання бабусі та дивуються, що кременчанка подолала таку далеку дорогу заради того, щоб побачитися з онуком.

«Це відео за день в китайській програмі набрало понад 70 тисяч переглядів, більш як 5 тисяч лайків та коментарів зі словами: «Бажаємо бабусі гарно провести час в Китаї», «Надіємось, наша країна та люди вас не розчарують», «Бабуся молодець, заради внука подолала таку дорогу» і багато інших в такому плані. Тож, мам, тепер і ти зірка. Не думала, що для них це буде цікаво. Отже, як Міша зустрічав бабусю, коли вона вперше прилетіла до нього. Це так зворушливо. А у самого Міші сльози навертають, коли переглядає, але просить включити ще раз, бо дуже скучає за бабусею», – розповідає донька Олени Дзюми, відома танцівниця з Тернопільщини Світлана Дзюма.

Також Світлана каже, що життя, культура та побут у Китаї є досить незвичним, але цікавим для українців та обіцяє ділитися розповідями й і враженнями зі своїми читачами та підписниками.

Фото зі сторінки Світлани Дзюми у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео