Тернополяни можуть оздоровити свій сон фізичними вправами

1

Сон – основна складова здорового способу життя, він необхідний людині як повітря. Тому ми підготували для вас найкращі вправи, які зроблять ваш сон міцнішим та здоровішим.

Якщо ви ніколи не пробували робити щось подібне – не переживайте, з цим впорається навіть новачок. Якщо ви вперше будете робити такі вправи, рекомендуємо довго в них не залишатися, розповідають на «ProstoInfo».

Поза дитини

У цій вправі обов’язково потрібно глибоко дихати. Така поза добре розтягує стегна, знімає напругу в спині і шиї. Також допоможе вам зняти стрес і втому.

2
2

Поза метелик

Ваші коліна повинні бути на відстані, як мінімум, кількох сантиметрів від поверхні. Тому для зручності радимо вам покласти згорнуту ковдру або подушку під кожне коліно. Розслабляйтесь та глибоко дихайте, до самого низу живота.

3
3

Покачування з боку в бік

Такі покачування допоможуть вам розтягнути і масажувати нижню частину спини після робочого дня. Як показано на малюнку, потрібно лежачи на спині, взятися за коліна і покачуватись з боку на бік.

4
4

Поза скручування

Ляжте на спину, підніміть коліно, а потім дайте йому впасти на праву сторону. Плечі повинні бути максимально розслаблені. Не потрібно забувати про дихання. Позу можна повторити на інший бік.

5
5

Поза рибки

Така поза допоможе м’яко підняти верхню частину тіла і максимально розкрити грудну клітку. Як показано на фото, лежачи на спині потрібно помістити руки під сідниці.

6
6

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео