Тернопільські спортсмени привезли «срібло» і дві «бронзи» зі Львова

0112201825-1

У Львові відбувся Відкритий чемпіонат Львівської обласної організації ФСТ «Україна» з легкої атлетики у приміщенні. Змагання відбулись в легкоатлетичному манежі навчально-спортивної бази з літніх видів спорту міністерства оборони України. У спортивній ходьбі Тернопільщину представили учні-спортсмени обласної ДЮСШ з літніх видів спорту, і показали на цих змаганнях добрі результати.

Денис Янусь зайняв друге місце на дистанції 2 000 метрів з результатом 11.19,5. На цій же дистанції серед дівчат Олександра Франків здобула «бронзу» з результатом 11.00,5. Бронзова медаль дісталася і Софії Крячковій на дистанції 1 000 метрів. Результат спортсменки - 5.51,4. Близькими до нагород були Люба Губанова і Анастасія Зозуленко, які на дистанції 2 000 та 1 000 метрів відповідно зайняли п’яті місця.

Тренуються спортсмени під керівництвом тренера-викладача спортивної школи, майстра спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, багаторазової чемпіонки України, учасниці трьох літніх Олімпійських Ігор Віри Зозулі, повідомляють в управлінні фізичої культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео