На Тернопільщині зловмисник змінив вкрадену автівку на іншу

7

На Тернопільщині чоловік викрав авто, поміняв його на іншу іномарку, але поліцейські все одно спіймали зловмисника. Тепер йому не уникнути покарання.

Як з'ясувалося, автівка зникла у одного із жителів Ходачкова, який був за кордоном, а повернувшись виявив, що у гаражі немає автомобіля марки Hyundai Santa Fe. Про це він повідомив у поліцію. При розслідуванні злочину правоохоронці з'ясували, що під час відсутності чоловіка в його будинку жила подруга, яка і мала доступ до автомобіля. Проте вони посварилися і співмешканка вивезла речі на квартиру, допомагав їй знайомий, який і запримітив авто.

Пізніше стало відомо, що дівчина випадково залишила у машині знайомого ключі від викраденої іномарки. Він вирішив скористатися ними з незаконною метою. Зловмисник проникнув в гараж та викрав авто, а потім обміняв на інше, щоб приховати сліди злочину. Та зловмисника все ж знайшли і наразі слідчі інкримінують йому підозру у вчиненні порушення. Йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою, повідомляє Національна поліція Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео