На Тернопільщині легалізували п’ять «євроблях»

митниця630_360_1457228570-7414-1024x584

Від початку нових законів митного оформлення мешканці Тернопільщини легалізували вже п’ять легкових автомобілів та сплатили до держбюджету близько 361 тис. гривень.

«Терен» вже писав про те, що тернополянам у соцмережі радять спеціальних консультантів. Експерти за 5-7,5 тис. грн допоможуть порахувати вартість платежу та підготувати відповідні для цього документи.

На сайті Головного управління ДФС Тернопільської області повідомляють, що розмитнити автомобіль, який знаходиться території України, можна добровільно сплативши до держбюджету 8,5 тисяч гривень. Це може зробити тільки власник транспортного засобу.

«Варто зазначити й те, що протягом 90 календарних днів з дня набрання чинності Законів України №2611 та №2612 базова ставка акцизного податку розраховується з п’ятдесятивідсотковою знижкою, крім електромобілів, із застосуванням коефіцієнтів залежно від об’єму двигуна та віку транспортного засобу», - інформують на сайті.

Якщо у вас виникають будь-які запитання про вивезення чи розмитнення «євроблях» - «Терен» повідомляв відкрили гарячу лінію.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео