В Іванівській громаді розважалися та підбивали підсумки року (фоторепортаж)

IMG_3329

Інтеграційний захід «Козацькі забави» відбувся в селі Ілавче Іванівської ОТГ. Він зібрав представників місцевої влади та мешканців громади для підбиття підсумків діяльності громади за рік, що минає. На захід також завітали гості – експерти Західноукраїнського ресурсного центру (ЗУРЦ).

Свято розпочалося із відкриття невеличкого громадського простору «Територія «ВідТворНа» поряд із місцевою школою. Голова громадської організації Катерина Шпендак наголосила, що даний проект реалізований завдяки співпраці ЗУРЦ (партнера програми DOBRE), ГО «Громади єдність» та Іванівської сільської ради і є важливим для згуртування мешканців громади.

У наступній частині програми учасники змінили вулицю на шкільний спортзал. Тут дві козацькі команди  демонстрували  вправність у стрільбі, ерудицію, кмітливість, силу, витривалість та спритність. Також «козаки» змагалися у багатьох цікавих конкурсах, долучались до конкурсів і глядачі-вболівальники. Дійство прикрасив козацький танець, музична композиція, комедійна сценка, танцювальний флешмоб.

IMG_3260
IMG_3260

IMG_3315
IMG_3315

IMG_3350
IMG_3350

У фіналі козацьких забав кожен бажаючий отримав флаєр із рецептом смачного козацького сала, де на відривному купоні можна було написати запитання, побажання чи пропозиції  місцевій владі. Сільський голова Руслан Шафранович поділився досягненнями громади у 2018 році та планами на майбутнє, а також оголосив результати конкурсу проектів громади «Бюджет участі-2019» та відповідав на запитання присутніх.

IMG_3185
IMG_3185

IMG_3323
IMG_3323

Про можливості громадськості та важливість її впливу на розвиток громади розповіла гостя зі Львова Зоряна Стоцько – менеджерка проекту «Голос громади в місцевому врядуванні» Західноукраїнського ресурсного центру, пише Іванівська ОТГ.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео