Віра Олександрович

Тернопільщина: на Білецькій цього року шукали справедливості більше людей

ДФС_зима2

За порадами на Білецьку, а також в інші підрозділи податкової у 2018-му особисто зверталися як бухгалтери і приватні підприємці, так і пенсіонери. Причому було їх – більше, ніж торік.

Про це повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

- Протягом січня-листопада посадові особи територіальних органів ДФС у Тернопільській області провели 73 особистих прийоми громадян, - кажуть у податковій. - Це – аж на 40 більше, ніж у відповідному періоді торік.

Зокрема, 18 прийомів провели перший заступник і заступники начальника ДФС в області, 54 – інші посадові особи цього ж відомства, ще один прийом – фахівці ДФС.

- На особистий прийом до посадових осіб органів ДФС області звернулися 28 підприємців, по 2 безробітних і екс-працівники органів ДФС, 28 громадян іншої категорії (керівники/бухгалтери СГД), а також у 12-ти випадках це були пенсіонери або люди, соціальний стан яких не визначили, - перелічують у податковій.

За результатами проведених особистих прийомів громадянам надали 73 усних роз’яснення.

Фото автора

Довідка. Записатися на прийом до посадових осіб Головного управління ДФС у Тернопільській області можна за номером телефону: (0352) 43-46-33.

Вибір читачів за тиждень

Відео