Що чекає тернополян на вихідних?

b9fe2985-b6b5-4393-9677-8c8dc7b8ca42

Вечірки, вистави, концерти, культурні та спортивні заходи ще ніхто не відміняв. Саме тому, варто вийти за рамки домашнього комфорту та поринути у атмосферу розваг і веселощів. Зігрівайтесь!

До Вашої уваги події вихідного дня:

 

22 грудня

PIANO - музика вибухової тиші

Коли: 20:00

Де: Арт-бар «Коза»

PIANO — це музика вибухової тиші, романтика, експресія, емоційна оголеність, щирість і ніжність. До такої музики завжди тягне, вона спонукає до примирення. Гурт привезе до Тернополя нові пісні та звучання сповнене знаків та глибин.Група активно гастролює містами України, сольні та фестивальні концерти, зокрема були учасники фестивалів «Woodstock Ukraine», «Файне місто», «Respublica», «Бандерштат», «Ї», «Країна Мрій». Треки PIANO звучать на загальноукраїнських та локальних радіостанціях до прикладу «Громадське радіо, Ера ФМ, Радіо Сковорода, FM Галичина, Львівська хвиля, Західний полюс, Рівне FM, радіо «Країна», «Дуже радіо» та ін.  Вхід вільний.

Піккардійська Терція

Коли:  19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

«Піккардійська терція» за два роки зробила те, що довго не вдавалося вузько відомим «Гаммі», «Джаз-Хоралу» чи «Джаз-Експромту» - вперше акапельна формація піднялася на самий Олімп української поп-музики.

Студентський Новий Рік

Коли:  22:00

Де: Нічний клуб «Pulse Club»

Ще не запланував де відпочити в суботу? Проблема вирішена. В суботу відбудеться мега крута вечірка «Студентський Новий рік». Паперове шоу, спокуслива ведуча Madeleen, шоу балет Madrid show, море позитиву та драйву. Вхід з флаєром безкоштовний. Флаєра ти можеш знайти в своїх учбових закладах таких як: ТНЕУ, ТНПУ, ТНТУ ТДМУ. Вхід без флаєра для дівчат та чоловіків - 100 грн.

Shmir Sound presents: The Way Of Bassline

Коли:  23:00

Де: вул. Живова, 7 (Diamond club)

Душа і тіло вимагають реггі-вечірки. І ось вона! Налагоджуємо духовний контакт з басом.

Виступ гурту «Funhouse»

Коли:  19:00

Де: Паб «Хмільне щастя»

Сімейна вікторина до Дня святого Миколая

Коли:  16:00

Де:  Книгарня «Є»

Книгарня «Є» запрошує дітей від 7 років і їхніх батьків на сімейну вікторину до Дня святого Миколая. Захід відбудеться 22 грудня. Початок – о 16:00. Запрошуємо сімейні команди поринути в атмосферу справжнього книжкового дива разом з Книгарнею «Є». На Вас чекають: цікава вікторина, веселі емоції, приємні подарунки та незабутні спогади про сімейні перемоги. Вхід вільний.

Соціонічні міні-квести

Коли:  15:00

Де: Медіа лабораторія палацу культури «Березіль»

Запрошуємо всіх на соціонічні міні-квести! Відбудуться вони в цю суботу - 22 грудня.Буде як пізнавальна частина, так і розважальна. Спершу розглянемо запитання на соціонічні теми, які цікавлять учасників. А друга частина програми буде присвячена цікавим іграм-квестам! Для тренування вміння працювати в команді, а також для демонстрації різних здібностей у предстваників різних соціотипів. Об’єднання в команди буде за квадрами, тобто за найкращою психологічною сумісністю. Тому важливо, щоб всі учасники мали визначений соціотип. Завдання будуть різнотипні (на різні здібності) і буде можливість учасникам добровільно зголоситися на ті завдання, які їм найбільше цікаві. Не забудьте взяти з собою печиво чи солодощі до чаю!

III Всеукраїнський форум кінохвиля- 2018

Де:  вул. Крушельницької,43/36, поруч магазину «Світлофор»

III Всеукраїнський форум кінохвиля - 2018 проходитиме за участю Костянтин Лінартович - актор театру та кіно, режисер дубляжу понад двох десятків фільмів, зокрема “Мадагаскар”, “Мадагаскар 2: втеча до Африки”, “Мадагаскар 3”, “Тачки”, “Тачки-2”, “Трансформери: помста полеглих”, “Льодовиковий період 3: ера динозаврів” , “Фантом”, “Пірати Карибського моря: на дивних берегах”, режисер та актор дубляжу близько двох десятків стрічок, зокрема,“Міцний горішок. Гарний день, аби померти”, “Джон Картер: між двох світів”, “У пошуках Немо”, “Цирк дю Солей: казковий світ” та інших.

Документальна виставка до 100-річчя ЗУНР

Коли:  12:00

Де: Державний архів Тернопільської області

Відкриття виставки «Листопадовий зрив» (до 100-річчя проголошення Західно-Української Народної Республіки).

Живопис. Марічка Юрчак

Коли:  18:00

Де: Кав'ярня-кондитерська «КолЄжанка»

Про Всесвіти за вікном маршрутки та мінливість сущого у краплі води. «Це мій власний живописний експеримент, який я більше не буду продовжувати», - каже авторка про 12 полотен, створених за останні два роки. Що змусило відступити художницю від звичної для неї техніки ручної графіки та чому на цьому - крапка, чи то пак крапля? Приходьте на відкриття виставки 18 грудня о 18:00 та запитайте в Marichka Yurchak особисто. Вхід вільний!

Презентація проекту «Цікава фінансова грамотність»

Коли:  14:00

Де: Тернопільське обласне об'єднання Всеукраїнського товариства« Просвіта» імені Т. Шевченка

Реалізовується проект за підтримки Тернопільської філії ПАТ НСТУ. Презентує Віталій Письменний — автор проекту, викладач ТНЕУ.

«Малий» баскетбольний фінал

Коли: 17:00

Де:  Тернопільський національний економічний університет

На цих вихідних в спорткомплексі ТНЕУ буде гаряче – лідери групи 2 вищої ліги: БК «Тернопіль-ТНЕУ» і БК «Рівне» розіграють «чемпіонство» за підсумками першого кола.Протягом першого відрізку чемпіонату України суперники заочно боролися за верхню сходинку в своїй групі по черзі змінюючи один одного. При цьому в 14 матчах рівненці зазнали лише однієї поразки, тернополяни поступилися двічі. Тепер, щоб обійти опонентів, нашій команді потрібно двічі перемагати їх на своєму паркеті.В цьому сезоні обидві команди демонструють надійну гру в захисті, пропускаючи в середньому не більше 72 очок за гру. При цьому, результативність тернополян дещо вища - 91,5 очок за гру проти 85,9 у БК «Рівне».За усіма командними показниками суперники – практично рівні. В таких умовах підтримка вболівальників може стати вирішальним чинником для перемоги.

Медитація при свічках

Коли:  19:00

Де: Ресторан «Bunkermuz»

Якщо вся ця святкова метушня вибила вас з колії, то спробуємо трішки розслабитись. Саме для вас передноворічна #медитація при свічках вже в цю суботу! Початок о 19, вхід вільний!

Зимова вечірка

Коли:  17:00

Де: Навчальний центр «Let's Go»

Запрошуємо діток 3-7 рочків на новорічну вечірку! Чарівна зимова казочка захопить малюків та розвеселить запальними забавами, а цінні подарунки та солодкий стіл прикрасять настрій.

Свято Миколая

Коли:  15:00

Де: Навчальний центр «Let's Go»

Святий Миколай передав для найчемніших діточок подаруночки, отож, запрошуємо малюків на свято! У програмі:* цікава історія про Святого Миколая;* ігри, конкурси;* веселі забави;* конструювання з LEGO;* подарунки.

23 грудня

Koza stand up 12

Коли:  19:00

Де: Арт-бар «Коза»

Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш... зустрічаймо на позитиві! Друзі, цілий рік ми з вами щомісяця збираємо юні таланти з ниви українського гумору. Звичайно, деколи гумор схожий на гумус, але то таке. Під кінець 2018-го запрошуємо на святковий стенд-ап з незмінними Ведучий Тарас Миколайович і Dj Joker Abramchuk Andriy. Реєстрація за нижчевказаним посиланням для тих, хто хоче поборотися за приз 1000 грн!

Виступ гурту «Bugs&Bunny»

Коли:  19:00

Де: Паб «Хмільне щастя»

Документальна виставка до 100-річчя ЗУНР

Коли:  12:00

Де: Державний архів Тернопільської області

Відкриття виставки «Листопадовий зрив» (до 100-річчя проголошення Західно-Української Народної Республіки).

Мірта Бобан. Про важливе

Де: Ресторан «Bunkermuz»

Молода хорватська художниця Мірта Бобан, опановуючи власну творчу енергію, звертається до засад сюрреалізму та примітивізму, водночас апелюючи до виявлення гендерного аспекту творчості, інтуїтивного підходу до прояву емоційної складової творчого процесу. Зважаючи на важливість самого процесу творення, який не припиняється, навіть після того як автор поставив умовну «крапку», а лише розпочинається, коли глядач стає співтворцем, який вступає у взаємодію з твором і вносить свої смисли. Але парадоксально, що думка ззовні для мисткині важлива, але не визначальна, подекуди навіть спонукає її чинити навпаки. Художниця ставить собі за мету вивести глядача за межі, провести його через кордони, ледь не вимагає дослідити власні обмеження.

Майстер-клас «Адвент-календар» до Різдва

Коли:  13:00

Де: Європейська Креативна Школа «Unicum»

Творча DIY-майстерня запрошує креативних мам на майстер-клас по виготовленню адвент-календаря. Це буде не просто книжка зі святковою обкладинкою, а справжній адвент-календар до Різдва з коробочками-віконцями та цікавими завданнями. Він дуже компактний, тож не потребує багато місця. А оригінальні яскраві наліпки з цифрами додадуть родзинки та звеселять малечу. Вас чекає дуже захоплива та творча робота! Вартість 200 грн. У вартість входять всі супутні матеріали та оздоровлення, професійний супровід, смачне чаювання! Святковий настрій гарантуємо! Для відвідування обов'язкова реєстрація за нижчевказаними телефонами та посиланням.

3D сніжинка

Коли:  15:00

Де: Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека

Клуб «Практична мудрість» запрошує на чергову зустріч. В програмі: - Передноворічний творчий майстер-клас «3D сніжинка». Виготовимо паперову об'ємну сніжинку, яку ви зможете подарувати близькій коханій людині або прикрасити своє помешкання. Візьміть з собою: простий олівець, лінійку, резинку, клей ПВА(або інший), ножниці, кольоровий папір А4.- Практики розслаблення. Ви дізнаєтесь про прості практики релаксації та вмиротворення, які зможете застосовувати вдома.- Корисні смаколики. Як завжди буде дегустація! Вхід вільний.

«Малий» баскетбольний фінал

Коли: 13:00

Де:  Тернопільський національний економічний університет

На цих вихідних в спорткомплексі ТНЕУ буде гаряче – лідери групи 2 вищої ліги: БК «Тернопіль-ТНЕУ» і БК «Рівне» розіграють «чемпіонство» за підсумками першого кола. Протягом першого відрізку чемпіонату України суперники заочно боролися за верхню сходинку в своїй групі по черзі змінюючи один одного. При цьому в 14 матчах рівненці зазнали лише однієї поразки, тернополяни поступилися двічі. Тепер, щоб обійти опонентів, нашій команді потрібно двічі перемагати їх на своєму паркеті. В цьому сезоні обидві команди демонструють надійну гру в захисті, пропускаючи в середньому не більше 72 очок за гру. При цьому, результативність тернополян дещо вища - 91,5 очок за гру проти 85,9 у БК «Рівне». За усіма командними показниками суперники – практично рівні. В таких умовах підтримка вболівальників може стати вирішальним чинником для перемоги.

Різдвяна витинанка

Коли:  14:00

Де: Тернопільська міська централізована бібліотечна система

З наближенням новорічно - різдвяного часу актуальним стає питання створення святкового настрою шляхом прикрашання помешкання чи створення або оформлення подарунка. У цьому нам допоможе старе добре мистецтво витиняння. На занятті, яке проведе майстер народної творчості Галина Дудар ми навчимося робити об'ємних паперових ангелів , ялинки та пригадаєм витинання сніжинок. Для цього потрібно: білий та кольоровий папір для принтера формату А4,простий олівець, гострі ножиці, клей ПВА. Чудова атмосфера, тепле спілкування, душевне частування домашніми смаколиками гарантовано. Не проґавте! Краще прийти і побачити все самому, ніж потім почути, як було файно, від інших.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео