У Тернополі відбулася «Особлива казка» (фото,відео)

1 (17)

У Тернополі відбулася «Особлива казка» для дітей з важкими формами інвалідності. До свята також долучились українські діаспори з Польщі та Америки.

2 (10)
2 (10)

Організатори цього свята дякують усім за допомогу. Допомагали створити свято і відділ Союзу Українок в Америці, які подарували іграшки дітям. Дякують і українській діаспорі в Польщі, а також полякам, які долучались до створення дійства.

3 (7)
3 (7)

- Друзі, ми без Вас не справились б! Сьогодні ми всі стали свідками передноворічного дива, адже стільки людей відгукнулось, щоб допомогти організувати це свято, яке вийшло інтернаціональним - підключились також українські діаспори з Польщі та Америки ! - пишуть у дописі.

Діти були в захоплені від розважальної програми, а в мамів можна було бачити сльози на очах від радості.

4 (4)
4 (4)

- Любов єднає і сьогодні ми довели це ! Життю без меж Бути ! Можна творити добрі справи тихо, без надмірного розголосу, адже усміхнені очі малят - це найбільший подарунок для нас ! - пишуть у дописі.

5 (1)
5 (1)

Нагадаємо, «Життя без меж» - це однойменний проект, мета якого - допомогти дітям з важкими формами інвалідності. Запустили цей проект Олена Коваль та Олександр Хома.

- Лише Разом, об'єднавшись - Ми зможемо змінити їх Життя - на Краще !, - пишуть у спільноті «Життя Без Меж».

6
6

https://www.facebook.com/helena.koval.52/videos/514864432334719/ https://www.facebook.com/helena.koval.52/videos/514864249001404/

Фото та відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео