У центральному поєдинку 6-го туру футзальної ліги лідер змагань поступився команді «ДСО»

dsc05232

Як повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області, лише на п’ятій хвилині гравці «ДСО» провели швидку контратаку – Ігор Швець прострілив вздовж лінії воріт і Андрій Гринченко з близької відстані заштовхав м’яча у сітку (0:1). Не пройшло й двох хвилин, як Віктор Ковалик рахунок зрівняв. Перший його удар накрили гравці «ДСО», однак він не виключився з гри, одразу підхопив м’яча і з другої спроби поцілив у ворота (1:1).

А під завісу першого тайму футболісти «ДСО» знову повели в рахунку. Поки граючий тренер «Агропродсервісу» Ігор Бадло вів полеміку з арбітром, команда «ДСО» провела швидку контратаку, Денис Мострянський зряче відпасував на дальню стійку, де ніким не прикритий Ігор Швець без проблем переправив м’яча у сітку (1:2).

На початку другого тайму знову відзначилися гравці «ДСО». Вони організували контратаку два в два і Денис Мострянський збільшив перевагу «ДСО» до двох м’ячів (1:3). Буквально за хвилину «Агропродсервіс» один м’яч відіграв. Тарас Червонецький з невеликим рикошетом записав м’яч на свій рахунок (2:3).

У час, що залишався до завершення гри, команди здебільшого дбали про власні ворота, колектив з Настасова намагався загострювати гру, однак надійно грав голкіпер «ДСО» Владислав Бритковський. Зокрема, ближче до завершення матчу він витягнув «мертвий» м’яч після удару Ігоря Бадла.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео