Тернопільські армреслери привезли з Одеси ряд нагород

allah-ne-pomog_1

В Одесі завершився Перший Кубок України з армспорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору. Участь взяли 66 спортсменів з 11 регіонів України. Серед них і восьмеро представників Тернопільського центру «Інваспорт».

Серед спортсменів з вадами зору ARM 4 серед чоловіків у ваговій категорії 70 кг Микола Забіла виборов дві бронзових медалі – здобув третє місце і на ліву руку, і на праву руку; у ваговій категорії 70 кг Степан Кузьо на ліву руку посів 5 місце, на праву руку – 4 місце; у ваговій категорії 90 кг Сергій Юрійчук на ліву руку завоював золоту нагороду, на праву руку – бронзову нагороду; у ваговій категорії понад 90 кг Василь Горобецьна ліву руку виборов бронзову нагороду, на праву руку посів 4 місце.

Серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату ARM 2 серед чоловіків у ваговій категорії 60 кг Назарій Ворощук на ліву руку виборов бронзову нагороду, на праву руку – бронзову нагороду; у ваговій категорії 80 кг Володимир Чайковський на ліву руку посів 7 місце, на праву руку 6 – місце; у ваговій категорії понад 80 кг КМС Володимир Гродзік на ліву руку виборов бронзову нагороду, на праву руку – срібну нагороду; у класі ARM 5 у ваговій категорії 85 кг Микола Божемський на праву руку виборов срібну нагороду.

У підсумку на Першому Кубку України з армспорту спортсмени Тернопільщини завоювали одну золоту, дві срібні та сім бронзових нагород, повідомляє управління фізичної культури і спорту Тернопільської ОДА.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео