Новий рік у Зарваниці розпочався з молитви

IMG_0824

У ніч з 31 грудня на 1 січня у Марійському духовному центрі «Зарваниця» молитовно зустріли Новий 2019 рік. У церкві Пресвятої Євхаристії розпочалася Подячна Божественна Літургія, яку очолив адміністратор Собору Зарваницької Матері Божої о. м. Дмитро Квич. Чимало паломників прибуло до святого місця, щоб подякувати Господу за прожитий минулий рік та просити благословення на новий 2019 рік.

–Цей передноворічний період є найкращим часом, щоб зосередити свою увагу на підсумках прожитого року та зрозуміти, у якому напрямку рухається наша сім’я, країна, увесь світ». Також отець побажав усім християнам у новому році розпочати нове добродійне життя. «Адже добродійне життя є прикрасою людини. Воно допомагає побачити істинний образ, справжню подобу Божу. Воно є найкращим даром нашого Спасителя. Добродійне життя – це самовільний засіб для нашого спасіння, – наголосив під час проповіді о. Дмитро.

IMG_0834
IMG_0834

Після Богослужіння о. Дмитро подякував священикам, які співслужили та усім паломникам, які з різних областей прибули до Зарваниці, щоб творити молитовну спільноту, і побажав усім великої любові та правдивої радості, яка наповнює життя, повідомляє прес-служба Марійського центру. 

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео