До Тернополя на фестиваль колядок з’їхалися колективи з різних міст (фото, відео)

1

До Тернополя на фестиваль колядок з різних міст з’їхалися хори, ансамблі, дуети та навіть заслужені артисти України.

2
2

Вже вчетверте у Тернополі на парафії святого апостола Петра, де знаходиться найбільша шопка в Україні, провели фестиваль колядок «Возвеселімся всі разом нині». За словами організаторки фестивалю Ольги Коневич, є колективи які приїжджають вже не вперше, тому запрошує вона їх на це дійство, як на сімейну традицію.

- Учасників цього річ зареєструвалось досить багато, більше 30, але приїхали не усі. Участь беруть як професійні колективи та заслужені артисти України, так і аматори. Співають вони різні колядки, від старовинних галицький, до сучасних аранжувань, - розповідає організаторка дійства, регент хору «Осанна» парафії святого апостола Петра, Ольга Коневич.

3
3

Кожен колектив отримав диплом та пам’ятні подарунки, а найголовніше – оплески від слухачів.

4
4

Нагадаємо, тернополяни та гості міста з’їжджаються в місцевих храм до особливої шопки, яку усі охочі зможуть побачити до 15 лютого.

5
5

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Wee5iKfepUY&fbclid=IwAR2_CwqbZwbpRbZXR_f0wqtMtIVSDRXO3o056jPbwyw2on97bAFxPy6hVjA&app=desktop[/embed] [embed]https://www.youtube.com/watch?v=M0QFnuA4Rrk&fbclid=IwAR2f46bNyfjQK6HK5V_Bn5TehjsiYkSaB3T1NZHtE-LrvAL5_ZIhgBaPF5k&app=desktop[/embed]

Фото та відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео