Топ-10 телеграм-каналів, які будуть корисними для тернополян

Обкладинка дизайн (Copy)

Технології та можливість поширювати інформацію давно стали полегшили вирішення щоденних питань. Соціальний меседжер «Телеграм» не виняток. «Терен» підготував перелік з 10 телеграм-каналів, які стануть корисними тернополянам у їхніх щоденних потребах.

1.

– канал про самостійні подорожі, візи, лайфхаки, а також найкращі стажування, проекти і навчання закордоном, волонтерство.

2.

– для тих, хто новий рік розпочав ремонтом, завжди одним з найважливіших питань постає проблема інтер'єрної моди і дизайнерських трендів. На основі інтер'єрних виставок в Мілані та Парижі, а також аналізу нових колекцій провідних інтер'єрних брендів, тут пропонують короткий екскурс в модні тенденції 2019 року.

3.

– легко, зрозуміло та професійно про юридичні питання в Україні.

4.

–  найновіші та найгарячіші знижки в українських магазинах та мережах.

5.

– вивчайте щодня нове українське слово, збільшуючи при цьому свій словниковий запас.

6.

– новини, які мотивують жити й творити. Музика, подорожі, події, екологія, книги, фільми, лайфхаки – все найцікавіше, що трапилося у світі впродовж доби.

7.

– сьогодні світ без знання навіть базової англійської уявити складно. Канал збирає поради, легко пояснює правила та збільшує словниковий запас всіх, хто бажає підівчити чи вивчити англійську.

8.

– економія часу на пошук цікавих фільмів, канал сам підбирає те, що вам до душі, та надає на вибір добірки фільмів.

9.

– продаєте або ж хочете придбати авто? Тоді цей канал для вас.

10.

– канал для вивчення Правил дорожнього руху України.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео