Ресурси, які допоможуть краще підготуватися до ЗНО

630_360_1531307061-2314

До ЗНО 2019 залишилося зовсім небагато. Саме тому абітурієнтам треба готуватись активніше.

Представляємо вам 7 порталів, які найкраще допоможуть підготуватися до тестування.

Інтерактивна карта Історії становлення території України, в якій систематизовано та візуалізовано ключові події з історії України: територіальні зміни, досягнення дипломатії, культури. Проект орієнтований на усіх зацікавлених людей, які хочуть отримувати знання з історії, особливо корисним він буде для школярів, абітурієнтів та студентської молоді.

«Мова - ДНК нації» – простір, на якому розміщені вправи для вивчення української мови в легкій ігровій формі. Також на сайт можна відправляти твори для перевірки, писати диктанти та вести чат з викладачами. Портал орієнтований на школярів та буде цікавим для абітурієнтів.

Easy-english– сайт, який допоможе легко та цікаво вивчати англійську мову. Тут зібрані тексти, вправи, відеоуроки та інші корисні матеріали, які підвищать рівень вашої англійської. Сайт орієнтований на початківців, школярів, студентів, а також для абітурієнтів, які готуються до ЗНО.

Курс математики на Ed-era «арифметика - цариця математики». Тут можна розглянути базові та важливі поняття: від дробів та пропорцій до степеня та логарифма. Більша частина всього часу приділяється методам розв’язання різного роду рівнянь та нерівностей. Цей курс в першу чергу спрямований на підготовку абітурієнтів до вступу у ВНЗ та складання зовнішнього незалежного оцінювання.

Subject.com – посібник з географії, який надає всебічну інформацію про зовнішнє незалежне оцінювання з географії, забезпечує повним комплектом матеріалів, необхідних для успішного проходження цього іспиту, а також для підготовки до державної підсумкової атестації. Курс спрямований як на абітурієнтів, так і на учнів 8-10 класів.

«Автостопом по біології» – безкоштовний онлайн-курс, який допоможе підготуватись до ЗНО, а також доведе, що наука – це дійсно цікаво та весело! Це, зокрема, цитологія та основи молекулярної біології, генетика, ботаніка і фізіологія людини. На вас чекають живі приклади, зрозумілі візуалізації, конспекти до кожної теми та тестові запитання, побудовані на реальних завданнях ЗНО.

Онлайн-курс на EDUGET до іспиту з хімії, який забезпечить успішну та ефективну підготовку до ЗНО Зокрема допоможе аналізувати шкільні знання та розібратись у розв’язуванні задач. Протягом курсу будуть розглянуті основні розділи шкільної хімії, зразки тестових завдань та проаналізовані типові помилки минулих років.

Джерело: Magneticone.org Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео