Четверо тернополян змагаються у півфіналі Меморіалу Макарова

image_5c45a2d6cc9e9

На Київщині відбувається традиційний Меморіал Макарова. У складі студентської збірної України в ньому беруть участь четверо вихованців тернопільського футболу – Юрій Заставецький і Андрій Різник з «Агрониви» (Заводське) та брати Микола та Іван Когути («Агробізнес» Волочиськ). За результатами групового етапу, студентська збірна України пробилася до півфіналу змагань.

У останньому туру збірники перемогли «Авангард» (Бзів) – 4:1 і з 11 очками (три перемоги і дві нічиї) стали переможцями групи «А». У цьому поєдинку всі четверо наших земляків зіграли по тайму, однак голами не відзначилися.

Нагадаємо, що у попередніх чотирьох поєдинках українські студенти спочатку двічі зіграли внічию (1:1 - зі збірною Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів і 0:0 - із «Діназом»), а потім здобули і дві перемоги (1:0 - над «Колосом» U-19 і 3:0 - над «Флорешті»).

В півфіналі, які відбудеться 24 січня, студентська збірна України зіграє з вишневським «Рубіконом».

Нагадаємо, Андрій Різник з ФК «Агронива» в попередніх матчах відзначився двома м’ячами у ворота ковалівського «Колоса» (U-19) та збірної Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів, а Микола Когут одного разу вразив ворота молдовської команди «Флорешти» (Кишинів), пише Федерація футболу Тернопільської області.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео