Віра Олександрович

На Тернопільщині стартував конкурс, в якому заборонили брати участь дітям податківців (фото)

Конкурс

ІІ-й Всеукраїнський мистецький конкурс на податкову тематику уже стартував на Тернопіллі. Наразі йдеться про регіональний етап, до якого можуть долучитися місцеві школярі.

Зауважте, заборонили брати участь у такому творчому змаганні лише дітям податківців, повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

- Перший відбірковий етап ІІ Всеукраїнського мистецького конкурсу «Податкова абетка» - для учнів 1-4 класів і «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи» - для учнів 5-9 класів у Тернопільській області триватиме впродовж січня-лютого 2019 року, - уточнили податківці.

Конкурс2
Конкурс2

Метою такого творчого змагання є популяризація податкової та митної грамотності, сприяння творчому підходу до виховання та формування свідомого ставлення до сплати податків у дітей і молоді шкільного віку.

- На конкурс приймають художні роботи у форматі А2, А3, А4, а також - сюжетні композиції, виконані за допомогою: аплікації, колажу, вишивки, в’язання, батику, бісероплетіння, випалювання, художньої різьби, чеканки, ліплення, вітражу тощо, - перелічують у податковій.

Конкурсні роботи можуть бути підготовлені до експонування, тобто укомплектовані паспарту, підрамником, рамкою.

Конкурс3
Конкурс3

- Є одне «але», відповідно до Положення про конкурс, ми не прийматимемо роботи у дітей, батьки яких - працівники органів ДФС, - нагадують у податковій. - Конкурс проводитимуть у два етапи: перший – у січні-лютому - на регіональному рівні, другий – у березні 2019-го - на базі Національного університету ДФС України.

До слова, творчі роботи необхідно надсилати до 22.02.2019 р. за адресою Головного управління ДФС у Тернопільській області: м. Тернопіль, вул. Білецька, 1, к. 1002. Докладнішу інформацію можна отримати за номером телефону (0352) 43-46-01 (контактна особа - Наталя Сорока) або на сайті Університету – www.nusta.edu.ua.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео