Чим корисні для тернополян зимові види спорту?

shutterstock_70841002-pic905-895x505-21585

Коли поруч «Савич-парк», а надворі сипле сніг - сидіти вдома зась! Більшість простудних захворювань у зимовий період виникає не через перебування на холоді, а навпаки, від нестачі свіжого повітря.

Погано провітрені приміщення, громадський транспорт, малорухливий спосіб життя – усе це руйнує імунітет, що викликає збій роботи організму. Щоб не провести весь прекрасний зимовий сезон у ліжку, необхідно зібратися силами і вийти на вулицю. Адже займатися спортом на свіжому повітрі ефективніше, ніж будь-які тренування в приміщенні. Лижі, сани, ковзани, сноубординг – вибір зимових видів спорту великий і різноманітний.

Сьогодні ми розповімо вам про користь сноубордингу і розкажемо, де ж в Тернополі можна взяти сноуборд напрокат.

Відправитися підкоряти схили й зміцнювати здоров’я можна не тільки на лижах, але й на сноуборді. Цей зимовий вид спорту з кожним роком стає все більш популярним завдяки позитивному впливу на організм людини. Під час занять на сноуборді працюють практично всі групи м’язів, а навантаження дозволяє за годину позбутися 400 і більше кілокалорій, тому струнке й підтягнуте тіло сноубордистам забезпечене. Крім того, сноубординг зміцнює вестибулярний апарат, нормалізує роботу серцево-судинної та дихальної системи, а також насичує кров киснем. Він дарує масу «гострих» відчуттів, незамінних для психічного здоров’я. Для зміцнення здоров’я слід ставати на сноуборд не рідше 1-2 разів на тиждень і кататися не менше години.

*«Савич-парк» — гірськолижний комплекс у м. Тернопіль. Розташований на вулиці Генерала Тарнавського. Площа — 3 га. Ділянка є комунальною власністю міста. Тут також проводять заняття вихованці ДЮСШ «Екстрім». Гірськолижний сезон триває, в залежності від погодних умов, від грудня до березня. Де: вулиця Генерала Мирона Тарнавського, 22А.   Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео