На Підгаєччині затримали порушників правил полювання

img-2914-08-5e

Днями рейдова група Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства проводила патрулювання мисливськими угіддями на території кількох районів області разом із працівниками спецпідрозділу поліції. Патрулюючи лісові мисливські угіддя Підгаєцького району, рейдова група помітила свіжі сліди автотранспорту, що вивели їх на п’ятьох осіб. 

Враховуючи те, що сезон полювання на парнокопитних завершився, перебувати зі зброєю на території лісових мисливських угідь заборонено. Та особи свідомо проігнорували це та пішли на порушення, адже маючи дозволи на полювання на території польових угідь на хутрового звіра, порушники зайшли в лісові мисливські угіддя зі зброєю та ще й у супроводі мисливських собак.

Побачивши працівників рейдової групи, порушники мисливського законодавства кинулися навтьоки, та мисливський патруль оперативно перехопив зловмисників.

Як поінформував керівник рейдової групи обласного управління лісового та мисливского господарства, головний мисливствознавець області Микола Слюсаревський, до даних осіб застосовано адміністративні санкції відповідно до ч. 3 та 4 ст. 20 Закону України «Про мисливське господарство і полювання».

На порушників правил полювання складено 5 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень. Штраф особами сплачено добровільно, повідомляє профільне управління. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео