Епідемії кору в батальйоні Нацгвардії у Тернополі немає

992380

Щодо розповсюдження неправдивої інформації на інтернет-ресурсах нашого міста про нібито епідемію кору в другому батальйоні Нацгвардії зазначаємо, що наразі 12 військовослужбовців перебувають на лікуванні в першій міській лікарні, але лише у 5 з них підтвердили захворювання на кір. Всі інші військовослужбовці мають гострі респіраторні захворювання.

У батальйоні провели усі необхідні протиепідемічні заходи. 47 військовослужбовців провакцинували. Також проводиться дезінфекція в казармених приміщеннях та місцях загального користування, кварцування та постійні провітрювання приміщень. Кожному військовослужбовцю щоденно вимірюють температуру тіла та заносять інформацію в листи контролю температури.

Особовий склад, який перебуває в нарядах та їдальні забезпечений одноразовими рукавичками та захисними масками. Ситуація повністю контрольована та не має характеру епідемії. Військовики просять представників засобів масової інформації  використовувати тільки правдиві дані та завжди звертатись за офіційним коментарем.

Інформацію надала офіцер групи інформації і комунікації Аліна Новікова

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео