Орест Сарматський

А їй у Тернополі так вірили й платили, бо вона обіцяла повернути у сім’ю кохання…

2 (Copy)

Шахрайку, яка обманула сотні людей, затримали правоохоронці

У Рівненській області розшукали та затримали 39-річну псевдоцілительку, яку за шахрайство в особливо-великих розмірах розшукували тернопільські правоохоронці.

Про це повідомляє відділ комунікації Рівненської обласної поліції.

Зокрема, йдеться про те, що затриману підозрюють у тому, що вона, упродовж тривалого часу у Тернополі, вводячи людей в оману, нібито за зняття порчі, повернення удачі, і навіть повернення у сім’ю кохання, ошукала близько десяти жителів Тернополя.

1 (Copy)
1 (Copy)

За подібні консультації жінка брала 300 гривень, а повний курс зцілення коштував від п’яти до сотень тисяч гривень.

- Коли ж постійні клієнти розчарувалися у знахарці, почали звертатися до поліції із заявами про шахрайство. Жінка тим часом, збагативши свої кишені, зникла, - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що за фактами шахрайств в особливо великих розмірах Тернопільський відділ поліції розпочав досудові розслідування України, а жінку оголосили у розшук.

І ось, на початку січня, в одній із рівненських газет з’явилося оголошення про надання послуг зцілення, від «екстрасенса пані Марії».

Правоохоронці перевірили цю інформацію і встановили орендовану квартиру, у якій розшукувана жінка «зцілювала» своїх клієнтів.

На «хаті» мешканка Києва мала все необхідне для процедури «зцілення». Тут і свічки, і скляні кулі для ворожіння, і карти та інші пристосування.

Оперативники виявили і записник, в якому були імена 15 жителів Рівного, які встигли записатися на прийом.

Затримана від показів та пояснень відмовилася. Її у супроводі адвоката та поліцейських доправили до Тернополя, де з нею проводитимуть подальші слідчі дії.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео