Тернопільський чиновник судиться з активістом

1

Вчора, 1 лютого, у Чорткові відбулося перше судове засідання за позовом очільника тернопільського управління транспорту та активіста.

«Терен» писав, що очільник тернопільського управління транспорту Ігор Мединський  вирішив почати битву з активістом, Олегом Синовцем в суді. Він звернувся до суду із заявою щодо захисту, честі, гідності та ділової репутації.

Про судове засідання, яке відбувалося у Чорткові написав в «Facebook» Олег Синовець.

- Відверто кажучи я сумнівався, що сьогодні на суд приїде особисто начальник транспорту, бо вважав, що в нього є важливіші робочі справи щодо покращення якості транспортних перевезень,- пише у дописі Олег Синовець. - Але ще більше мене здивував той факт, що з Мединським І.Г. на суд приїхав головний юрисконсульт відділу претензійно позовної роботи та представництва інтересів в судових інстанціях ТМР Михальчук Оксана Юліанівна. Коли я запитав, чи вона офіційно буде представляти в суді інтереси позивача, то вона відповіла, що ні, приїхала підтримати колегу. Хоча під час судового засідання сиділа поруч з позивачем, щось йому підказувала та долучалася до дискусії.

До слова, суддя Наталія Коломієць оголосила перерву та призначила наступне засідання, яке відбудеться 22 лютого о 11:30. Причиною цього стало те, що очільник не отримав відгук від активіста на позивну заяву.

- На жаль мій відзив на позовну заяву Мединський не отримав по пошті і не зміг ознайомитися, хоча я надсилав його з Тернополя одночасно з листом в суд 28.01.2018 р. і суд його отримав вчасно, - зазначив Олег Синовець.

Нагадаємо, на початку листопада 2018 року у Тернополі розпочався справжній «тарифний майдан». Через акцію протесту, щодо підвищення проїзду у маршрутних таксі аж до 9 гривень, Театральний майдан був переповнений людьми. Тернополян скликали на транспортне віче , а усі мешканці ходили пішки та вимагали справедливості через суд, аби повернути старі тарифи.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео