«Хочу застерегти вас від цього жаху» - тернополянка поширила фото з місцевої лікарні (фотофакт)

3

Тернополянка потрапила зі своєю донечкою в Тернопільську дитячу міську лікарню та з негативними емоціям розповіла про це у соцмережі.

Облуплені стіни, підвіконня, одна розетка для пацієнтів на весь поверх лікарні, жахливе ставлення до дитини – це те, про що у своєму дописі розповідає тернополянка.

- Не хочу смітити в своєму профілі тими страшними фото з лікарні,тому на перше поставила палату нездійсненної мрії на цей момент, - пише у соцмережі Юлія Швед. - Чесно, не маю сил зараз про відношення ...обов’язково розповім, коли все буде добре! А зараз, хочу застерегти вас від цього жаху і просто поскаржитись. Як вам ДИТЯЧА МІСЬКА ЛІКАРНЯ? (Педіатрія)

1
1

2
2

4
4

Під дописом Юлії тернополяни жваво обговорюють дану тему та діляться своїми спогадами.

- І ми там лежали 2 роки тому, подивилась фото і згадала ту страшну ніч для нас, - пише Мар'яна Гуменюк. - Це жах, нікому не секрет, яка в нас медицина і в якому стані лікарні. Важко коли хворіють дітки, швидкого видужання!

- Це відділення діагностики, так? Ми в цій же палаті лежали, - пише Валентина Фотчук. - Згадую як страшний сон (а яке там відношення до маленьких особливо - це жах), виздоровлюйте пошвидше і втікайте звідти.

Фото Юлії Швед

Вибір читачів за тиждень

Відео