На Борщівщині неповнолітні обікрали поштове відділення

961657

У працівниці поштового відділення у Вільхівці, що на Борщівщині, у ніч з 31 січня на 1 лютого на роботі вкрали гаманець, у якому було дві тисячі гривень, та золоті вироби, котрі жінка оцінила у 25 тисяч.

Зі слів начальника Борщівського відділення поліції Андрія Свинарчука, поліцейські швидко знайшли крадіїв. Як виявилось, до злочину причетні 18-річний житель Вільховця та двоє його знайомих – дев’ятикласник та учениця восьмого класу – теж жителі цього села.

За попередніми даними, ініціатором крадіжки був старший з компанії. Хлопці знали, що на пошті можуть зберігатися гроші, тож вирішили проникнути туди вночі. Розраховували на чималий куш, та вдалося знайти лише гаманець працівниці з двома тисячами гривень та ювелірними прикрасами.

Гроші підлітки розділили одразу, а вже наступного дня взялися спродувати золоті прикраси. Здавши їх у ломбард, зловмисники швидко витратили майже всі гроші.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням в приміщення. 18-річному молодику також інкримінують втягнення у злочинну діяльність неповнолітніх. Триває досудове розслідування, повідомляють у Нацполіції Тернопільської області.

Фото з відкртих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео