Як вести переговори у Кременці розповів колишній військовий (фотофакт)

Учора у Кременці стартувала «Prime Leader School» – школа для людей, котрі прагнуть покращити життя. Учасники першого тренінгу мали унікальний і цікавий досвід. 

Тема вчорашнього майже тригодинного навчання, які для слухачів минули непомітно – «Закони успішного ведення ділових переговорів», спікер – комерційний директор агропромислової компанії ТДВ «Кременчанка» В’ячеслав Шавловський. Нинішній бізнесмен – колишній військовий, який має освіту психолога. Тож розповів слухачам не лише про класичні прийоми у бізнес-перемовинах, а й про зовсім несподівані.

тренінг
тренінг

- Наприклад, коли домовленість не складається, іноді можна просто встати і піти. Не в усіх випадках, проте часто це може дати бажаний результат, – пояснює В’ячеслав Шавловський.

Разом з тим спікер радить не забувати й про загальні правила.

- До переговорів завжди потрібно готуватися, ви повинні бути озброєні інформацією, аби вас не застали зненацька. Вашому майбутньому партнеру потрібно дати можливість відчути себе важливим. Не варто забувати й про зовнішній вигляд. І головне у бізнесі – бути чесним, бо обдурити можна лише раз, – радить спікер.

тренінг1
тренінг1

Наступна зустріч відбудеться уже у п’ятницю, 8 лютого. Тема тренінгу – «Бізнес по-європейськи», спікер – власниця мережі шкіл іноземних мов «SayHello School» в Польщі, віце-президент фундації «Академія позитивних жінок» Надія Грушицька.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео