Тернопільські боксери привезли з Хмельницього 5 нагород

219320

Понад сто боксерів з усіх куточків України, а також збірна команда Молдови стали учасниками XIX відкритого Всеукраїнського турніру з боксу серед молоді, присвяченого пам’яті видатного подільського тренера з боксу Євгена Кужельного. Цей престижний турнір відбувся на базі Хмельницької ДЮСШ №2 «Авангард».

Переможцями та призерами повернулися додому боксери обласної ДЮСШ з літніх видів спорту, які представляли нашу область на цих змаганнях. Так, Тарас Кордупель (Коледж економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ) зайняв перше місце у ваговій категорії 49 кг.

Юля Деденко (Комерційний технікум) здобула срібну медаль у ваговій категорії 69 кг, «срібло» дісталося і Назару Кордупелю (Коледж економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ) у ваговій категорії 49 кг, у Каріни Вовк (ТНПУ ім. В. Гнатюка) - бронзова нагорода у ваговій категорії 54 кг, а Олеся Крисюк (обласна ШВСМ) стала переможницею у ваговій категорії 75 кг.

Тренуються спортсмени під керівництвом тренера-викладача школи Руслана Фірмана.

Додамо, що цей турнір є першим етапом підготовки до цьогорічного молодіжного чемпіонату Європи, який відбудеться у Болгарії, і Олеся Крисюк вже стала кандидатом на поїздку на ці змагання, інформує обласне управління фізичної культури та спорту.

Фото з допису та відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео